El Mini Print Internacional de Cadaqués porta a Pineda gairebé 700 obres de més de 50 països

L’exhibició estarà instal•lada a la Fundació Tharrats d’Art Gràfic fins el 3 de novembre.

Divendres passat la Fundació Tharrats d’Art Gràfic es va omplir per presentar una nova edició del Mini Print Internacional de Cadaqués a Pineda. Un any més, i ja en van catorze, torna a Pineda de Mar l’exposició de les obres concursants al certamen, enguany amb gairebé 700 peces de gravat en petit format amb artistes de més de 50 països. Pineda de Mar és la primera parada de l’exhibició després de finalitzar el concurs a Cadaqués abans que també pugui ser visitada a Bages (França) i a Wingfield (Regne Unit). La mostra estarà oberta al públic a la sala d’exposicions de la Fundació Tharrats d’Art Gràfic fins el 3 de novembre.

 

39è Mini Pint Internacional de Cadaqués - 14è exposició a Pineda

El Mini Print Internacional de Cadaqués ha arribat aquest any a la 39a edició amb 646 participants de 50 països. D’ençà que el concurs va arrencar de la mà de l’artista Pasqual Fort el 1981 ha aplegat un total de 9.700 artistes d’arreu del món amb obres en petit format utilitzant tota mena d’eines gràfiques.

Precisament la relació d’amistat entre Pasqual Fort i Joan Josep Tharrats va ser la propulsora de què el concurs de gravats fes una parada a Pineda per exposar totes les peces participants. La mostra a Pineda es completa amb obres del fons de la Fundació Tharrats d’Art Gràfic.

El Mini Print Internacional de Cadaqués a Pineda es podrà visitar fins el 3 de novembre a la Fundació Tharrats d’Art Gràfic, a l’edifici Can Comas -plaça Catalunya 3. Horaris de visita: dijous i divendres de 18 a 20.30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 18 a 20 h i diumenge de 10 a 14 h.