Convocat l’11è premi OMBÚ de Fotografia

El certamen no falla a la cita anual tot i la situació sanitària que provoca la Covid-19. Es podran presentar fotografies relacionades amb Pineda de l’1 al 28 de novembre.

L’Ajuntament de Pineda de Mar i el Col·lectiu de Fotògrafs de Pineda ha preparat l’edició número 11 del Premi Ombú de Fotografia. El concurs de fotografies originals relacionades amb el municipi de Pineda enceta una nova edició en un context marcat per la pandèmia de Covid-19. Els premis que contempla la convocatòria repartiran 500, 300 i 150 € a les tres fotografies guanyadores. També hi haurà dos premis de 150 € per a l’autoria local i pel premi del públic. El jurat estarà compost per l’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la regidora de Cultura, Sandra Pérez, dos membres de l’Associació Fotògrafs de Pineda i un professional del món de la fotografia.

El període per enviar les fotografies s’inicia l’1 de novembre i s’allargarà fins el 28 de novembre. Les fotografies s’hauran de presentar a través del portal www.fotografsdepineda.com on s’hauran d’emplenar les dades personals pertinents, juntament amb les fotografies.

Les fotos participants s’exposaran a Can Comas del 18 de desembre fins el 3 de gener de 2021 per tal de decidir el vot del premi de la fotografia popular.

Bases del 11è premi OMBÚ de Fotografia