Continuen les activitats d’estiu a Pineda de Mar per a la dinamització del municipi

Durant el mes d’agost continua la campanya «Viu l’estiu a Pineda!» que incorpora en un mateix calendari totes les activitats i esdeveniments que es realitzen al municipi durant el mes.

«Viu l’estiu a Pineda!» és el lema de la campanya d’estiu de l’ajuntament de Pineda de Mar per potenciar i unificar en un únic calendari tots els esdeveniments organitzats pel consistori des de les diferents regidories i també per les entitats municipals. L’objectiu és unificar una agenda d’activitats municipal per tal de dinamitzar sectors com el turisme, el comerç o la restauració.

Entre els actes trobem activitats musicals com petits concerts, animació i jocs infantils, tallers, sardanes, i nits temàtiques per als joves del municipi. El mes d’agost també inclou la Festa Major de Pineda. El seu programa es presentarà de forma més acurada les properes setmanes.

A banda d’aquestes activitats puntuals, durant tot l’estiu també es podrà gaudir de la Fira d’Estiu situada a la plaça del Mar, i també de les activitats per infants i nens i nenes al Baby Center i al Mini Beach Club situat a la platja dels pescadors.