Tramitació subvenció de la taxa d’escombraries per empreses comercials i industrials (Covid-19)

Del 7 de gener al 8 de febrer es podrà demanar l’ajut que contempla una reducció de fins el 30% la taxa d’escombraries d’empreses.

El 7 de gener es podrà començar a tramitar la nova subvenció dirigida a comerços i indústries per obtenir una reducció de fins al 30% de la taxa d’escombraries. Aquest ajut és una de les mesures incloses al Pla de Xoc anunciat el mes de març per alleugerir els efectes econòmics que ha provocat la pandèmia de la Covid-19. La tramitació s’allargarà fins el 8 de febrer. Un cop rebudes totes les sol·licituds es farà una valoració de cadascuna d’elles i s’aplicarà el descompte corresponent de fins el 30%.

Poden sol·licitar aquest ajut persones autònomes, empreses establertes a Pineda i persones empadronades al municipi que tinguin parada als mercats no sedentaris (Pineda centre i Poblenou). Queden exclosos d’aquest ajut els establiments que no s’han vist afectats per tancaments decretats per estats d’alarma (estancs, botigues d’alimentació, supermercats, bancs, gestories, etc). Tampoc hi poden accedir empreses d’hoteleria com hotels, pensions i càmpings.

Tramitació telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Pineda de Mar (a partir del 7 de gener).
Tramitació presencial - només amb cita prèvia al 937671560.