Pineda de Mar es dona a conèixer a Bèlgica amb el Salon Des Vacances de Brussel·les

El Saló de Vacances de Brussel·les és la fira del turisme més important a Bèlgica, amb uns 100.000 visitants per edició. El turista belga s’adequa perfectament a l’oferta turística de Pineda de Mar.

Pineda estarà present un any més a la fira de turisme internacional a Bèlgica Salon des Vacances de Bruxelles. Per cinquè any consecutiu Pineda de Mar comptarà amb estand propi al recinte firal Brussels Expo on podrà mostrar als visitants els atractius turístics de Pineda: turisme familiar de costa, cultura, natural, gastronomia i esport.

El turista belga representa una proporció significativa per Pineda de Mar, però a més s’adequa perfectament a l’oferta que ofereix el nostre municipi: el seu visitant busca estades mitjanes d’una setmana des de principis de juliol.

El Saló de Vacances de Brussel·les és la fira més rellevant del sector turístic a Bèlgica dirigida al consumidor final amb una assistència mitjana a cada edició de 100.000 visitants. El saló respon a les últimes tendències i reptes del sector que ha experimentat una profunda transformació en els últims anys, i cerca adaptar-se a un nou turista, la motivació principal del qual és, viure experiències. Es celebra del dia 6 al 9 de febrer