Les XI Jornades Econòmiques analitzaran la seguretat en l’entorn digital

L’acte, obert al públic prèvia inscripció, tindrà lloc el 22 de juny a l’Auditori de Pineda de Mar. Mariola Dinarès i Bruno Pérez Juncà participaran amb les seves respectives ponències sobre transformació digital i ciberatacs

Inscripció gratuïtes a l'enllaç.

L’entorn digital és una de les grans preocupacions per a les empreses. Les actualitzacions i els canvis obliguen a una constant adaptació per garantir tant la seguretat com la seva solvència econòmica. És en aquest context que s’organitzen les XI Jornades Econòmiques de Pineda de Mar i Alt Maresme. Amb caràcter bianual, l’actual edició es va veure interrompuda per la pandèmia, que no n’ha impedit la celebració aquest any i ha permès seguir amb el creixement que des de 2017 va portar la seva organització a l’Auditori de Pineda per guanyar espai.

El programa d’aquesta XI edició comptarà amb fins a quatre ponències i una taula rodona, així com amb la corresponent benvinguda per part de l’alcalde Xavier Amor i el tancament a càrrec del 3r tinent d’alcalde i regidor del Pla de Reconstrucció, Empresa, Planejament i Grans Projectes, Jordi Masnou. L’encarregada d’obrir les ponències serà Mariola Dinarès, directora i presentadora del «Popap» de Catalunya Ràdio, qui analitzarà les llums i les ombres en el món digital i l’empresa en un moment de transformació accelerat per la pandèmia, que genera oportunitats i també amenaces. Precisament sobre les amenaces tractarà la ponència de Bruno Pérez Junca, expert en seguretat i pèrit judicial informàtic forense, qui amb la seva ponència «Un ciberatac no ens el podem permetre» ens oferirà la visió actual i real amb demostracions pràctiques a temps real de com són de vulnerables les nostres empreses. Disseccionant les estafes més actuals i oferint consells per poder protegir els negocis al món digital.

La segona ponència, a càrrec de Josep M. Martínez, webmaster de Jardín de Ideas: agencia de marketing digital, tractarà sobre les oportunitats. L'expert en marketing digital ens parlarà sobre la urgència de ser visible en el món digital i totes les possibilitats que gràcies a aquest pot trobar una empresa. Sobre les amenaces, serà Albert Orriols, Manager de Gobernança, Seguretat i Qualitat de SERHS Serveis, qui completarà la informació amb el seu concepte de ciberseguretat com a columna vertebral de la digitalització.

Entre ponències es podrà assistir a una taula rodona on diferents experts debatran i complementaran els seus coneixements. Moderat per Maria-Josep Hernández, directora de Ràdio Pineda, al debat hi participaran Ester Bernadó Mansilla, Directora de l’Escola Superior Politècnica del Tecnocampus; Marc Gàlvez Font, director Clautic; Joan Guardado, cap de la unitat d’investigació de l’ABP d’Arenys; i Maria Riera, representant de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona

Arxius adjunts