L’Ajuntament de Pineda de Mar ofereix contractes a joves en pràctiques a través del programa de Garantia Juvenil

En concret seran 5 contractes per a joves en modalitat de gestió i administració, dins l’àmbit esportiu i la integració social. Els i les joves interessades poden demanar informació sobre el procediment a través del correu innova.ocupacio@pinedademar.org

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha rebut una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya pel programa de Joves en Pràctiques 2021-2022. Aquest programa té l’objectiu de millorar l’ocupabilitat del col·lectiu de persones joves amb l’adquisició de les aptituds i les competències a través de la pràctica laboral. En concret, el consistori municipal oferirà cinc contractes de pràctiques: tres en l’especialitat de gestió i administració, un en l’àmbit esportiu i un més en integració social. Els contractes tenen una durada de 6 mesos amb una data d’incorporació al voltant del 15 de setembre.

Els requisits que es demanen per poder optar a aquesta convocatòria són tenir una edat entre 16 i 29 anys, estudis de CFGM, certificat de professionalitat que habiliti per l’exercici a la persona en el lloc de treball, CFGS o grau universitari finalitzat en els darrers 5 anys. A més a més els i les joves també han d’estar inscrits al SOC i al programa Garantia Juvenil, i no haver participat en les convocatòries dels dos darrers anys.

Les regidories d’Ocupació i Joventut de l’ajuntament de Pineda es posen a disposició dels joves interessats en participar d’aquests contractes a través del correu electrònic innova.ocupacio@pinedademar.org. Des d’allà seran informats sobre els objectius, places i requisits del programa o també es guiarà en el procés d’inscripció al SOC o al programa de Garantia Juvenil en cas de no haver-ho fet ja.