Els equipaments turístics de Pineda renoven el segell Biosphere un any més

L’Oficina de Turisme, el Baby Center i el Mini Beach Club renoven la distinció, juntament amb la platja dels Pescadors i la platja de la Riera. El segell Biosphere distingeix la gestió sostenible, la conservació del medi ambient, i la protecció cultural entre d’altres.

El passat divendres el Teatre La Massa de Vilassar de Mar va acollir l’acte d’entrega de distintius Compromís per la Sostenibilitat Biosphere 2019, que ha renovat amb el segell Biosphere a la Platja de la Riera, la Platja dels Pescadors, el Mini Beach Club, el Baby Center i l’Oficina de Turisme de Pineda de Pineda de Mar. També han renovat aquest segell els establiments Aqua Hotel Promenade, Hotel Sorrabona i Hotel Sumus Stella & Spa. Com a novetat aquest any el Xiringuito L’Escora també ha obtingut aquesta distinció.

El segell Biosphere és un reconeixement del turisme sostenible de l’Institut de Turisme Responsable coordinat per la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona des de l’any 2017 i que, al Maresme, el gestiona el Consorci de Turisme. Amb aquest segell es vol posar en valor la gestió sostenible, la conservació mediambiental, la protecció cultural, el desenvolupament socioeconòmic i la satisfacció dels clients de destinacions, empreses i serveis relacionades amb el turisme. Aquests valors es concreten en el desenvolupament d’estratègies i de polítiques turístiques que garanteixin el model turístic sostenible segons els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

A l’acte hi va acudir la Regidora de Turisme Sònia Moraleda, que va valorar positivament la implicació dels establiments guardonats amb el turisme sostenible. A més ha destacat que Pineda de Mar és dels municipis guardonats amb més segells Biosphere.