Campanya de retorn d’envasos al mercat de Pineda de Mar

Des d’aquest divendres i fins el 23 de juliol s’instal·larà al mercat dels divendres un dispensador que entrega, a canvi d’envasos utilitzats, descomptes per bescanviar a parades i establiments adherits. Es retornaran vals de 3 cèntims per cada envàs retornat.

L’Ajuntament de Pineda de Mar en col·laboració amb l’Associació de Marxants del Maresme i l’Associació de comerciants del municipi Gent de Pineda engeguen una campanya de reciclatge d’envasos utilitzats en el mercat ambulant de Pineda Centre. Tots els divendres fins el 23 de juliol s’instal·larà un dispensador que entrega 3 cèntims de descompte per cada llauna, bric o ampolla de plàstic. Aquests descomptes es podran bescanviar a les parades i comerços de Gent de Pineda adherits. Es tracta d’una iniciativa que, a banda de fomentar el reciclatge, vol impulsar el mercat i el comerç de proximitat com a agent econòmic de qualitat i sostenible.

El dispensador que estarà situat cada divendres al matí a la plaça Sara Llorens acceptarà un retorn màxim de 10 envasos per persona i dia. Només es podran tornar begudes: refrescos, aigües, sucs i cerveses. Aquests hauran d’estar buits, nets de qualsevol substància i amb el codi de barres del producte.

Els vals de descompte es podran bescanviar a les parades de marxants del mercat de divendres adherits i també als comerços de Gent de Pineda que s’han sumat a la campanya. S’acceptaran un màxim de 5 descomptes per persona fins el 31 de juliol.