Augmenta la ocupació a Pineda de Mar durant el mes de juliol

Hi ha 11.847 persones ocupades actualment, un increment del 2,55% respecte al mes passat, i del 5,42% respecte a l’any anterior. El creixement es situa per sobre de la mitjana comarcal.

Les dades d’ocupació del municipi segueixen donant bones notícies. Durant el mes de juliol s’han registrat noves altes, situant el total en 11.847 persones ocupades. L’increment és del 2,55% respecte a les dades registrades el mes de juny, i del 5,42% respecte a les conegudes durant el juliol de 2021. Aquest creixement se sustenta especialment en l’increment dels llocs de treball ocupats per dones, que ha augmentat en un 6,46% respecte a l’any anterior fins a situar-se en les 5.370 places actuals.

El creixement al municipi es veu reforçat pel que també gaudeixen la resta de municipis de la comarca del Maresme. La mitjana d’aquests, però, es situa per sota dels percentatges que assoleix  Pineda. Així, el creixement del Maresme és del 0,79% per sobre el mes anterior i  del 3,67% interanual.

 

El Centre Innova com a motor

Les polítiques d’ocupació es veuen reforçades amb els projectes del Centre Innova, l’espai de referència per a la formació i cerca de treball. Des de l’equipament s’ofereixen recursos tant a aquells que busquen feina, com a les empreses que busquen treballadors. En aquest sentit, cinc línies d’ajuts per a la promoció de l’economia local que fomenten tant la contractació com l’autoocupació.