Servei d'assessorament i orientació laboral

El Servei local d’ocupació local ofereix la possibilitat de definir i reorientar els teus objectius professionals amb un/a tècnic/a especialista que pot orientar aquest procés. L’objectiu d’aquest servei és afavorir i potenciar les competències professionals dels treballadors/es, per tal de que siguin autònoms en la seva recerca activa de feina; per aquest motiu és important definir quines expectatives laborals i interessos professionals ens mouen a cercar una nova feina, o a millorar la que es té. Per accedir a aquest servei cal que estiguis registra’t/da a la borsa de treball i sol·licitis un assessorament individual amb el personal tècnic del servei. Hi trobaràs programes específics d’orientació en funció de la teva situació.

Orientació laboral per a joves

Si tens entre 16 i 29 anys i busques feina o no saps què estudiar, el Centre Innova posa a disposició un programa específic d’orientació laboral per a joves que té com a objectiu reforçar l’ocupabilitat de les persones joves no ocupades i no integrades en els sistemes d’educació o formació.

Orientació laboral per persones amb diversitat funcional

Des del Centre Innova podràs accedir a l’OFICINA TÈCNICA LABORAL (OTL), servei d’inserció laboral per a persones en tractament de salut mental. Aquest serveix s’ofereix mitjançant un conveni amb el Consell Comarcal del Maresme que tè com a objectiu atansar aquest servei a l’ALT MARESME.