Opinió

Darrera opinió publicada al butlletí a prop nº 60 - desembre 2021

Un Nadal diferent i màgic per a Pineda


Som a les portes de la celebració de les festes de Nadal a Pineda, i aquest any volem que sigui el de la recuperació i el de la tornada a la normalitat. I ens hem d’esforçar perquè les més petites i els més petits de casa el puguin gaudir plenament com mai, al carrer i de forma segura, amb tota l’oferta que els ofereixen les entitats del municipi i també des del mateix ajuntament, que els ha dissenyat un Nadal carregat de màgia i de fantasia.

Aquest any, volem que sigui el Nadal del punt de partida perquè Pineda siguem referents a la comarca en la celebració d’aquestes entranyables festes, i un pol d’atracció perquè ens visitin, no només les famílies del municipi, sinó les que vinguin d’arreu de Catalunya.

La màgia de Nadal es visualitzarà a Pineda d’una manera engrescadora, original i com mai s’ha vist abans. Celebrem-ho plegats i gaudim d’aquestes festes amb la família, les amistats i en especial amb els més petits i petites de cada casa.
Sí a l’oficina de tramitació de DNI i passaports de la Policia Nacional. Des del PSC a Pineda, tenim clar que la ciutadania va per davant i no escatimarem cap esforç en seguir treballant perquè Pineda pugui oferir els màxims serveis possibles per evitar desplaçaments i pèrdua de temps en les gestions administratives. No tenim cap dubte que l’arribada d’aquesta oficina dinamitzarà a més l’entorn comercial perquè serà un reclam per a l’arribada de persones usuàries d’altres municipis.

Seguim pensant en els interessos de la ciutadania i en el seu benestar.


Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom!