El procés de participació

El Procés de Participació Jove és una crida a la participació de tots i totes les joves de Pineda de Mar d'entre 12 i 29 anys. Amb aquesta participació es podrà elaborar d'una forma més encertada i propera a les necessitats d'aquest col·lectiu el Pla de Joventut de Pineda de Mar 2021-2024.

El Procés de Participació Jove es celebra entre l’1 de març i el 22 d’abril. Podràs participar de diverses formes en les diferents fases programades.

Fases Proces.png

 

FASE 1: Digues la teva! 

De l'1 de març al al 27 de març 

Amb aquesta primera fase volem conèixe’t millor i quines són les teves inquietuds i quines creus que són les principals necessitats que tens. Per això hem elaborat l’Enquesta del Pla de Joventut de Pineda.

Entra a www.pinedademar.cat/enquestajove i participa en aquesta fase del procés participatiu jove contestant l'enquesta.

Per facilitar la resposta dels més joves, durant aquesta fase també es visitaran els diferents instituts de Pineda per explicar tot el procés.

FASE 2: Parlem-ne!

Del 29 de març al 22 d’abril 

Segur que amb la primera fase del procés participatiu jove t'han quedat coses a dir, a explicar, a ensenyar-nos. Et proposem dues activitats perquè puguis explicar-nos millor què és allò que et preocupa.

Els grups de debat

Apunta’t a un dels grups de debat que organitzarem per tal de discutir sobre els principals problemes i solucions dels i les joves de Pineda. Escull la temàtica que més t’agradi o creus que tens més coses a dir.

- Salut                                     - Oci                                       - Lleure

- Esports                                 - Formació / Educació         - Ocupació i treballant

- Habitatge                             - Participació

 

Fem un volt i t'ho explico

Segur que tens alguna proposta de millora d’una plaça o d’un carrer de Pineda. O vols explicar quin problema tens en un lloc concret. Apunta’t a l’activitat «Fem un volt i t’ho explico». En grups de joves i acompanyats d’un guia anirem recollint les necessitats que anirem trobant pels carrers i places del municipi.

A totes les activitats es seguiran totes les mesures de seguretat que marqui el protocol contra la Covid-19.

 

FASE 3: El resultat

Amb els resultats de l’enquesta i de les activitats de la fase 2 presentarem els resultats del Procés de participació jove, que inclouran quins són els objectius que es marquen la joventut de Pineda en cada tema.