Fàbrica de Joguines

W-1200-Neda-Fabrica.jpgDesprés de la gran rebuda i la bona feina de l'any passat, enguany Ses Majestats els Reis de l’Orient han decidit tornar a instal·lar la seva Fàbrica d’Il·lusions a l’Espai Sara Llorens, a l’antiga Biblioteca de les Mèlies.

A La Fàbrica hi podràs descobrir tot de detalls. Podràs veure les màquines amb les que es construeixen les joguines, descobrir com treballen els ajudants dels Res de l'Orient per preparar la nit més màgica de l'any i, fins i tot, podràs entregar la teva carta als tres reis, Melcior, Gaspar i Baltasar. .

Per evitar cues, recull la teva entrada gratuïta de forma presencial a la Carpa de Tallers a Plaça Mèlies, just davant de la Fàbrica i podràs accedir a la franja horària assignada. Fins a exhaurir existències.

Horari de visita de La Fàbrica de Joguines

Del 27 de desembre al 4 de gener: de 17.00h a 20.30h
El dia 31 de desembre: de 16.00h a 19.30h

A partir de les 16.00 h. recull les teves entrades presencialment (fins esgotar existències). T’assignaran una franja horària per estalviar-te temps d’espera. Vine a l’hora assignada i posa’t a la cua del color de la teva entrada. Cua inclusiva.

Durada aproximada de la visita: 15 minuts.