Pineda Mar de Flors 2021 - Participació establiments i restauradors

Enguany Pineda Mar de Flors se celebrarà el 22 i 23 de maig.

Pineda, Mar de flors és un projecte que pretén donar llum, color i olor al nostre poble. L'objectiu és poder gaudir, durant uns dies d’uns espais en transformació, ja siguin places, edificis emblemàtics, carrers, aparadors, plats originals dels nostres restauradors... impregnant-nos de la llum i del color que es respira a la primavera.

És una proposta de creació artística on l'element floral ha de ser-hi present en format de flors naturals, pintades, elaborades amb diferents materials...

Pineda, Mar de flors és un esdeveniment obert a qualsevol persona que tingui ganes de posar-hi el seu granet de flor.

Enguany se celebrarà el 22 i 23 de maig. El muntatge de les diferents instal·lacions serà el divendres 21 de maig.

Restauració


Si ets un restaurant i vols participar al llarg del cap de setmana de l’esdeveniment, pots participar amb la proposta d’un menú Pineda Mar de flors on l’element floral tingui presència als vostres plats. (Aquest menú el podeu oferir la mateixa setmana de l’esdeveniment i fins a finals de maig.) Necessitarem una fotografia del plat per fer-ne difusió. Anima't i omple les teves dades per a fer la inscripció a aquest document. Podràs fer la teva inscripció fins el pròxim divendres 16 d'abril a les 16.00 hores. Un cop emplenat el document l'hauràs d'enviar a: pinedamardeflors@gmail.com i contactaran amb tu.


Establiments comercials

Si ets un comerç  i vols participar al llarg del cap de setmana de l’esdeveniment, pots participar decorant el teu aparador amb flors i l'organització passarà a fer fotografies per fer difusió del teu establiment. Anima't i omple les teves dades per a fer la inscripció a aquest document. Podràs fer la teva inscripció fins el pròxim divendres 16 d'abril a les 16.00 hores. Un cop emplenat el document l'hauràs d'enviar a: pinedamardeflors@gmail.com i contactaran amb tu.