Oficina Municipal de gestió de sol·licituds de l'IMV

L’Ajuntament de Pineda de Mar posa a disposició de la ciutadania que ho necessiti una oficina dedicada exclusivament a la gestió de sol·licituds de l’Ingrés Mínim Vital. Aquesta oficina respon als dubtes que pugui tenir respecte a l’ajut estatal i gestiona presencialment i amb cita prèvia les sol·licituds de l’ingrés d’aquelles persones que compleixin els requisits i que així ho sol·licitin.

Tinc algun dubte, no sé si puc demanar l'IMV, la meva situació no és cap de les contemplades,...

Si et trobes en una situació en què creus que pots demanar l'Ingrés Mínim Vital, o tens algun dubte sobre l'ajut, des de l'Oficina Municipal de gestió de sol·licituds de l'IMV te'ls podem resoldre.

Truca al 937671560 de dilluns a divendres de 8 a 15 h.

Vull demanar l'Ingrés Mínim Vital però no sé com fer-ho

Si no has pogut sol·licitar l'ingrés mínim vital a través de la Seu Electrònica de la Seguretat Social (amb certificat digital) o bé des del Sol·licitud online de la Seguretat Social (sense certificat digital), des de l'Oficina Municipal de gestió de l'IMV podem ajudar-te a sol·licitar l'ajut:

  1. Truca al 937671560.
  2. Informa al personal de l'oficina sobre la teva situació, les persones a la unitat de convivència, els ingressos econòmics,... Recorda tenir a mà tota la informació que determinen els requisits de l'ingrés.
  3. Si compleixes els requisits estipulats per l'ajut, a la mateixa trucada et donarem cita prèvia per venir a presentar la sol·licitud des de l'ajuntament. És molt important que portis tota la documentació que se t'ha requerit a la trucada telefònica.