Salutació de l'alcalde de Pineda de Mar

Ens vestim de Festa Major

Comencen les festes de Pineda de Mar. Les pinedenques i pinedencs celebrarem en comunitat l’esperada Festa Major. És moment d’alegria, de compartir, de ballar i de riure. Moments de felicitat que les veïnes i veïns del poble han de gaudir al màxim.

Enguany tenim un programa perquè el podem gaudir amb família, i també amb els amics i les amigues. Ens trobarem actes per a totes les franges d’edat i volem que siguin dies de màgia festiva per a totes i tots.

I parlant de màgia qui millor per fer-nos el pregó d’enguany, que en Gerard Borrell. Pinedenc de cap a peus, un mag excel.lent que ens farà gaudir de les seves habilitats en el tret de sortida d’aquesta Festa Major.

No vull passar per alt dir que el treball fet des de l’Ajuntament per a poder organitzar-la és molt important. No ens podem oblidar del personal que farà possible que tot funcioni. Tant dels qui vetllen per la nostra seguretat, com dels qui garanteixen el bon estat dels espais i els equipaments que s’utilitzaran. Grans professionals que hi treballen des de fa mesos. Organitzant el calendari. Muntant els escenaris. Estant atents de tots els problemes que puguin sorgir.

I finalment vull recordar-vos que a Pineda de Mar volem una Festa Major plenament responsable, sempre tolerant i cívica.

Visca la Festa Major
Visca Pineda de Mar

Xavier Amor i Martín

Alcalde de Pineda de Mar

XAVIER AMOR.jpg