Una revetlla i Festa Major Petita dedicada a qui ha fet front al coronavirus

Pineda de Mar tancarà les platges la Nit de Sant Joan. Dimecres durant el matí, Pineda acollirà el nou espectacle itinerant de Quim Masferrer Moltes gràcies.

Pineda de Mar es prepara per una revetlla de Sant Joan i una Festa Major Petita diferent marcada per l’actual situació de desescalada. L’Ajuntament de Pineda de Mar és conscient que coincidint amb aquesta data, i després de més de dos mesos de confinament i les successives setmanes amb fases de desescalada, seran moltes les famílies i colles d’amics que es reuniran per celebrar l’inici de l’estiu. Tenint en compte que encara queda molta feina per acabar amb la crisis sanitària, el consistori fa una crida a fer aquestes celebracions de forma íntima, amb grups reduïts i extremant les precaucions per evitar possibles contagis. Com ja havia anunciat l’ajuntament setmanes enrere enguany no hi haurà revetlles populars i només es permetran celebracions de format petit amb un màxim de 20 persones participants.

Platges tancades la Nit de Sant Joan

Les platges de Pineda de Mar estaran tancades des de les 20 hores de la Nit de Sant Joan fins les 8 hores per tal d’evitar aglomeracions i concentracions de grans grups i garantir la neteja i desinfecció de la platja per tenir-la enllestida pels i les banyistes de l’endemà.

Les guinguetes situades a les platges poden mantenir la seva activitat habitual, sempre garantint la normativa sanitària vigent per als establiments de restauració oberts al públic i pel que fa al nombre màxim de persones per taula i distàncies de seguretat obligatòries.

Revetlla i Festa Major Petita dedicada als col·lectius que han fet front al coronavirus

Precisament si les famílies i colles es poden reunir en aquesta data serà gràcies a l’esforç d’una sèrie de col·lectius que durant moltes setmanes han treballat de forma incansable contra la Covid-19: personal sanitari, de neteja, de seguretat, comerços, etc. Però també a la implicació ciutadana durant el confinament i les fases de desescalada: des d’infants fins a la gent gran.

Enguany la Festa Major Petita de Pineda es vol dedicar a tots aquests col·lectius, agraïment que es materialitzarà dimecres 24 de juny amb un amfitrió de luxe: Quim Masferrer du el seu nou espectacle itinerant Moltes Gràcies pels carrers i places de Pineda de Mar. El presentador de El Foraster (TV3) anirà pujat a dalt de la forgoneta-platò mòbil entrevistant-se amb els veïns i veïnes de Pineda, amb persones que han aportat el seu esforç a lluitar contra la pandèmia. L’espectacle es podrà seguir en directe a través d’internet i xarxes socials. El nou show del presentador ha escollit Pineda com un dels primers municipis on estrenar-se.