Un estiu a Pineda sense grans esdeveniments per evitar aglomeracions

L’Ajuntament de Pineda de Mar no autoritzarà actes que congreguin a un gran nombre de persones per evitar la transmissió del coronavirus Covid-19

Coincidint amb el primer dels deu dies de dol oficial decretats pel govern de l’estat, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha anunciat que durant aquest estiu no s’autoritzaran esdeveniments que congregui a un gran nombre de persones. Aquesta decisió es pren dins del context de l’actual situació sanitària. Malgrat es vagin complint les mesures de desescalada previstes, no es pot abaixar la guàrdia enfront del coronavirus i sobretot davant la seva fàcil transmissió entre persones.

Aquesta decisió afecta grans esdeveniments que es celebren al municipi durant l’època festival i que agrupen a moltes persones, com el Psychobilly, el Festival Internacional de Curtmetratges i el Festival Arts d’Estiu, però també actes populars com Sant Joan i les festes dels barris.

Una Festa Major diferent

Enguany la programació de la Festa Major també es veurà afectada per la crisi sanitària de la Covid-19, ja que tampoc es podran realitzar actes amb grans aglomeracions, seguint les directrius marcades per les autoritats sanitàries. Per aquest motiu, l’ajuntament de Pineda de Mar apostarà per escenaris de petit format, amb presència de propostes de caràcter familiar, entenent que els nens i nenes han patit especialment el confinament derivat de la situació d’emergència sanitària. La voluntat del govern municipal és que la Festa Major contribueixi també a la reactivació de l’economia del municipi.

Foto: Ràdio Pineda, Festa Major Sant Joan 2018