Trasllat dels Serveis Municipals a la nova nau de 1000 metres quadrats

La nova nau es troba al carrer Benavente 17 i compta amb l’equipament necessari per a totes les seccions dels Serveis Municipals. El proper dissabte 15 de maig s’està organitzant una jornada de portes obertes per a tota la ciutadania que vulgui visitar-la.

Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de Pineda de Mar ja treballen des de la nova nau situada al carrer Benavente 17 al polígon industrial. El trasllat s’ha anat produint gradualment en les darreres setmanes un cop finalitzades les obres d'acondicionament del nou espai. Des de que s’adquirí la nova nau ara fa 5 anys s’ha anat treballant en la seva estructura, instal·lacions i serveis per tal de donar cabuda a totes les seccions que formen els Serveis Municipals.La nova instal·lació de 1000 metres quadrats està equipada amb tots els serveis i tecnologia necessària per guanyar en eficiència dels serveis: zona de manteniment i reparació de vehicles, tres túnels de neteja (abans només es comptava amb un), carregadors de vehicles elèctrics, zones àmplies d’emmagatzematge per seccions, aparcaments,... Els treballadors i treballadores dels Serveis Municipals també gaudiran d’aquestes millores amb més espais comuns i més amplis com menjador, oficines millor equipades, vestuaris adaptats per persones amb mobilitat reduïda, sala de primers auxilis, etc.


Ahir a la tarda es va fer una visita institucional amb totes les regidores i regidors del consistori. Per tal que qui vulgui també pugui conèixer aquest nou equipament, s’està organitzant una jornada de portes obertes per a entitats, associacions de veïns i ciutadania en general el proper dissabte 15 de maig. L’ajuntament informarà com apuntar-se a aquestes visites en les pròximes setmanes.