Torna Fira Sud amb una dotzena d'actuacions musicals i de ball, tallers i parc infantil

L'esdeveniment se celebra el 7 i 8 de maig a Poble Nou de Pineda de Mar

Aquest 2022, després de dos anys d'absència provocada per la pandèmia, torna Fira Sud als carrers del barri de Poble Nou de Pineda de Mar.

Per aquesta edició hi ha programades més d'una dotzena d'actuacions repartides entre el dissabte 7 de maig i el diumenge dia 8. L'acte inaugural tindrà lloc el dia 7 a les 12 del migdia amb la presència de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, acompanyat de les regidores i regidors de l'Ajuntament, i del pubillatge de Pineda de Mar.

A les 13h del migdia del dissabte arrencaran les actuacions de ball i de música i s'allargaran fina a les 00:00h de la matinada. El diumenge la festa començarà a les 12 i fins a les 7 de la tarda.

Hi ha programades activitats complementàries: parc infantil, tallers de guitarra, de roba, flamenc, art creatiu, reciclatge, broqueta de "xuxes", etc. 

Fira Sud és una fira temàtica  d’intercanvi cultural i comercial amb els pobles del sud, en concret amb aquells vinculats històricament amb Pineda de Mar i més concretament amb Poblenou, com ara, Rute, Alcalá la Real, Los Santos de Maimona, Algar, Loja  o Algarinejo.

També hi participaran un centenar de parades d’artesans i comerciants.

Fira Sud compta amb la participació de l'Ajuntament de Pineda de Mar, AAVV Unió de Poblenou; Associació comerciants i empresaris Gent de Pineda; Associació ART x ART; AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent i l’Associació ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.

Podeu consultar la programació a la web municiapal, i a la web de Visit Pineda: www.visitpineda.com

 

Galeria d'imatges