Regidores i regidors de Pineda empaquetaran i ajudaran a repartir les més de 8.000 mascaretes que es lliuraran als més de 4.000 nenes i nens del municipi

Una cinquantena de voluntàries i voluntaris les han cosides en temps rècord, coordinats per l’entitat el Caliu del Cor.

Les 8.000 mascaretes que s’han cosit per una cinquantena de voluntàries i voluntaris de Pineda de Mar seran empaquetades per les regidores i els regidors de l’Ajuntament de Pineda de Mar, que a més, ajudaran en el repartiment domiciliari a les llars on hi ha les nenes i els nens de 3 fins a 14 anys.

A cada sobre hi haurà dues mascaretes de roba, les quals seran lliurades a les busties dels domicilis de cada llar. En total s’han comptabilitzat 4.000 nenes i nens de Pineda que a partir del dilluns dia 27 d’abril podran sortir a passejar durant una estona i de manera controlada, acompanyats per una persona adulta.

La previsió que té el consistori és que el repartiment s’allargui fins el cap de setmana i es farà de forma individual directament a la bústia de cada casa que segons el cens municipal compti amb algun infant. D’aquesta manera també s’evitarà el desplaçament o el contacte de les famílies per tal de recollir-les.

Les 8.000 mascaretes han estat confeccionades per una cinquantena de persones voluntàries coordinades per l’entitat El Caliu del Cor, i amb l’ajuda de les empreses de Pineda; Maria Gili Marginats S.L., Puntielastic S.A., Faicom Packaging Industrial S.L., Jovi Tèxtil S.L, Promise de Sant Pol de Mar, i Generos de Punt Ponent S.L. de Malgrat de Mar, que han cedit el material. També hi han col·laborat Valentín Lemus i MRW de Pineda, que s’encarreguen del repartiment i recollida de tot el material.

Aquestes mascaretes infantils se sumen a altre material confeccionat pels voluntaris que ja s’ha lliurat a centres sanitaris, com mascaretes, gorros o bates quirúrgiques.