Primera trobada per a la redacció del Pla estratègic de Desenvolupament Local i Ocupació

Es va celebrar dijous 22 al Centre Innova, reunint prop de 50 persones que van participar i compartir propostes. L’objectiu és millorar la qualitat de vida i l’accés a llocs de treball per a la ciutadania de Pineda, amb projectes a curt i mitjà termini.

El Pla estratègic de Desenvolupament Local i Ocupació de Pineda de Mar es va posar en marxa el passat 22 de febrer amb una primera trobada celebrada al Centre Innova. En ella s’hi van reunir una cinquantena de persones, que van participar d’una jornada presentada per l’alcalde, Xavier Amor, i la regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Carmen Montoya.

Les dues figures del govern de Pineda van introduïr els elements claus del projecte, promogut arrel de la subvenció aconseguida del Servei d’Ocupació de Catalunya, i que comptarà amb l’assessorament extern de l’empresa de consultoria estratègica, Molins de Q. «Una gran oportunitat per marcar línies estratègiques del futur del nostre municipi i fer-ho directament amb les pinedenques i pinedencs que en vulguin ser partícips», manifestava l’alcalde.

Projectes concrets i consensuats

Durant la jornada es va remarcar la transversalitat del projecte, amb persones convidades des de diferents àmbits. Hi van assistir membres del món turístic, ocupacional, industrial, educatiu, comercial, cultural, restaurador o de noves tecnologies; així com de polítics i tècnics d’administracions properes. La participació dels diferents sectors productius locals juntament i de la ciutadania ha de permetre establir projectes concrets per posar en marxa a curt i mig termini, amb un consens que en faciliti la seva implementació i seguiment.