Presentada la campanya “Viu l’estiu a Pineda!” del mes d'agost

Es tracta d’un recull d’activitats i festes de barri que es realitzen al municipi. Les activitats es podran consultar a través de la web i als plafons municipals.

L’Ajuntament de Pineda de Mar presenta la seva habitual campanya “Viu l’estiu a Pineda!”. En format agenda, recull totes les activitats programades des dels serveis i equipaments municipals, a més de les festes de barri i aquelles més tradicionals d’entitats pinedenques.

L’objectiu és donar a conèixer tot el què es mourà al municipi durant els mesos de juliol i agost, incentivant la participació de la ciutadania de Pineda en els diferents actes i activitats programats. Inicialment es publica només la de juliol, a l’espera de darrers canvis en les programacions d’agost.

Així, l’agenda recull els actes programats des de la Biblioteca M. Serra i Moret, el Centre Cívic Poblenou i l’Espai Jove-Can Jalpí, i també posen data a les festes dels barris d’aquest mes -Poblenou, Pinemar, del Carme, de les Creus, Bellamar i Can Feliu de Manola.

A més, s’hi troben els horaris d'obertura i tancament dels serveis per a famílies, com són el Mini Beach Club i al Baby Center, ambdós a la Platja dels Pescadors. També s’hi inclouen els de la Fira d'Estiu, a la Plaça del Mar.

Galeria d'imatges