Preinscripció escolar a les llars d’infants de Pineda

Les preinscripcions es podran començar a tramitar el dimecres 8 de maig amb data límit el 19 del mateix mes. Les llars d’infants pinedenques celebraran jornades de portes obertes, amb cita prèvia i en dies específics, a partir del 13 d’abril.

Els tràmits per a la preinscripció escolar a Llars d’Infants -educació per a infants de 0 a 3 anys-, s’obriran el dimecres 8 de maig i tindran com a data límit el diumenge 19 del mateix mes, ambdues dates incloses. La preinscripció cal realitzar-la a través de l'Ajuntament.

A Pineda, l’oferta per a famílies amb infants en aquesta edat la composen tres centres: Llar d’Infants Municipal Marinada, Llar d’Infants Municipal Bressol de Mar i Llar d’Infants Essència.

Per tal d’ajudar a les famílies a decidir quin centre s’adequa més a les seves preferències i, per tant, en quin volen tramitar la preinscripció, es realitzaran diferents jornades de portes obertes.

Així, la Llar d’Infants Municipal Marinada obrirà les seves portes el dissabte 13 d’abril. La Llar d’Infants Municipal Bressol de Mar oferirà dos dies, els dijous 18 i 25 d’abril. Per la seva banda, la Llar d’Infants Essència obrirà les portes el diumenge 5 de maig. Cal reservar cita prèvia per assistir als centres.