Pineda suma un nou punt d’Informació Turística del Maresme

Aquest certificat reconeix els equipaments i serveis públics o privats que ofereixen atenció, informació, orientació i acompanyament al turista.

El passat 13 de novembre el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va fer entrega dels diplomes que certifiquen empreses i serveis com a Punts d’Informació Turística al Maresme. En aquest cas s’ha renovat els certificats de l’Oficina de Turisme i del Baby Center a la Platja dels Pescadors i s’ha concedit una acreditació nova al Càmping Bellsol. El projecte PIT’S – Punts d’Informació Turística, és un projecte que neix de l’Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i que és coordinat al Maresme pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme.

L’objectiu general del projecte és dotar a les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística, ja siguin entitats públiques o equipaments i serveis turístics privats, que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista i disposin d’eines per informar, orientar i acompanyar al visitant en la seva estada.

La regidora de Turisme, Sònia Moraleda, present en l’acte d’entrega d’aquestes acreditacions ha destacat "la importància que té la implicació de tots els actors turístics en la promoció i millora de la qualitat en el sector. L’acreditació d’un primer punt d’informació, a banda dels municipals, és un bon exemple."