«Pineda Mar de Flors» plantarà deu propostes a l’espai públic

L'esdeveniment se celebra el 14 i 15 de maig, i hi participen artistes, les escoles i els instituts de Pineda de Mar, i els comerços locals

Els indrets que veurem engalanats seran l’església de Santa Maria de Pineda amb l’artista Gironí Ferran de la Rosa, la plaça de Catalunya amb la Comparsa Tribala, la façana de Can Comas amb els alumnes de l’Institut Euclides, la plaça de les Palmeres amb una instal·lació de l’artista Pol Valls, la plaça de Mar amb la intervenció de l’estudi d’arquitectura de Sant Iscle de Vallalta Surostudio, la plaça de Sant Pere Pescador amb una instal·lació de l’Espai Creatiu de Pineda i també les barques dels pescadors a la platja amb l’Associació de Vela Llatina, El Mamelló.

El certamen d’art floral de Pineda de Mar «Pineda Mar de Flors» arriba a la cinquena edició i es celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de maig per seguir omplint de llum i de color els espais més emblemàtics del municipi.

Enguany, cal destacar la gairebé totalitat de participació de les escoles i instituts de Pineda que ens faran tres instal·lacions repartides per al municipi.

Trobarem un “Mar de peixos” als balcons de l’Ajuntament amb la participació de l’escola Sant Jordi, escola Aloc i institut Pineda i també a la biblioteca Sara Llorens amb alumnes de l’institut Euclides. També veurem “La Gran Onada” al llarg del carrer Doctor Bertomeu amb alumnes de l’escola Poblenou, Antoni Doltra, Mediterrània, Jaume I iFedac.

Per acabar enguany introduirem la corrent artística del Land Art, un art creat en la Natura, utilitzant materials naturals com pedres, fulles o terra.

I com ja és tradició, el comerç de Pineda de Mar també es prepara per a aquesta cita amb les flors. Més d’una vintena de comerços decoraran els seus aparadors i façanes amb motius florals.

Galeria d'imatges