Pineda inaugura la temporada d'estiu controlant l'aforament de les platges

Policia Local i Agents Cívics vigilaran que es respecti l’aforament de cada tram de platja. Un dron ajudarà des de l’aire a detectar trams pròxims a la seva ocupació màxima.

A partir d’aquest cap de setmana i amb l’entrada d’avui en la fase de nova normalitat Pineda de Mar es prepara per rebre visitants a les platges del municipi. Es per això que entra en funcionament el control de l’aforament de cadascuna de les platges.

Les quatre platges de Pineda (Poblenou, Riera, Pescadors i dels Pins) s’ha dividit en trams identificats i delimitats i amb un punt d’accés. Cada tram té un aforament que s’ha fixat seguint les mesures de seguretat que regeixen la darrera fase de desescalada. Policia Local i Agents Cívics de Pineda controlaran que es respecti aquest aforament, ajudats d’un dron que actuarà els dies de major afluència per determinar quines platges estan a punt d’arribar a la seva ocupació màxima.

Reobertura de la platja de la Riera

Coincidint amb l’entrada en funcionament del control, també s’ha reobert el tram de platja i passeig que va des de la plaça del vaixell a la platja de Poblenou fins el pont de la Riera. Durant tres setmanes aquest tram ha estat tallat per unes obres de reparació que ha executat el Govern de l’Estat. Aquesta part de platja i passeig havia quedat molt malmès pel temporal Glòria. La principal actuació ha estat la retirada de les peces de formigó que formaven el carril bici, substituït per un camí de sauló compactat. Les obres continuen ara des del pont de la Riera fins a l’estació de tren.


Platges tancades la Nit de Sant Joan

Les platges de Pineda de Mar estaran tancades des de les 20 hores de la Nit de Sant Joan fins les 8 hores per tal d’evitar aglomeracions i concentracions de grans grups i garantir la neteja i desinfecció de la platja per tenir-la enllestida pels i les banyistes de l’endemà.