Pineda de Mar reorganitza les regidories municipals per afrontar la crisi sanitària, econòmica i social

Es crea una regidoria específica pel Pla de Reconstrucció Social i Econòmic i es prioritza els àmbits essencials en les tinences d’alcaldia.

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha signat avui un decret per reorganitzat el Govern municipal per tal d’afrontar l’actual situació sanitària, econòmica i social derivada de la crisi de la Covid-19. La primera novetat és la creació d’una nova regidoria destinada a donar impuls al Pla de Reconstrucció Social i Econòmic de Pineda de Mar. El segon canvi és la priorització dels àmbits essencials per fer front a la crisi en les 4 tinences d’alcaldia.

Així els canvis es materialitzen en les següents regidories:

Sílvia Biosca: 1a Tinenta d’Alcalde i Regidora Presidència, Seguretat i Mobilitat i Comunicació.

Sandra Pérez: 2ª Tinenta d’Alcalde i Regidora d’Educació i Cultura,

Jordi Masnou: 3r Tinent d’Alcalde i Regidor del Pla de Reconstrucció, Empresa, Planejament i Grans Projectes.

Santiago Macip: 4t Tinent d’Alcalde i Regidor d’Urbanisme, Salut, Medi Ambient i Benestar Animal.

La resta de regidories es mantenen sense canvis. Aquestes modificacions del Cartipàs Municipal 2019-2023 no representen cap canvi en la composició de la Junta de Govern. Tampoc comportaran un increment de la despesa en els costos del Govern municipal.

Pla de Reconstrucció Social i Econòmic

El passat mes de juliol es va formalitzar el grup impulsor del Pla de Reconstrucció Social i Econòmic de Pineda de Mar. Aquest està format pels grups polítics amb representació al consistori, els sindicats majoritaris (CCOO i UGT), organitzacions empresarials (FAGEM, PIMEC i l’Associació d’Hosteleria de l’Alt Maresme) i tercer sector (Creu Roja i Cáritas).

El pla de reconstrucció determina tres grans objectius: les persones, l’equitat i l’aposta per la digitalització; l’economia local i l’ocupació i la dinamització social, el civisme i la transició ecològica.