Pineda de Mar celebrarà la Diada Nacional amb un acte sense públic

• A diferència d'altres anys, les ofrenes al monument de Rafael de Casanova es faran sense públic. • Les entitats participants hi acudiran esglaonadament i amb una hora prefixada.

Enguany la celebració de la Diada Nacional de Catalunya a Pineda de Mar es celebrarà de forma diferent a causa de les mesures restrictives per frenar l'expansió de la Covid-19. Es mantindrà com a acte principal l'ofrena al monument de Rafael Casanovas al passeig marítim, però en un acte sense públic i on hi participaran una petita representació dels polítics i de les entitats municipals.

A les 9 h s'iniciarà l'acte amb l'ofrena institucional de l'Ajuntament de Pineda de Mar amb únicament els i les quatre portaveus amb representació al consistori. A partir de les 10 h participaran les entitats del municipi que prèviament s'hagin inscrit a l'acte. Ho faran citades amb hora prefixada i amb un màxim de dues persones de cada entitat.

L'Ajuntament de Pineda de Mar demana a la ciutadania que no acudeixi a l'acte per evitar aglomeracions. De la mateixa manera s'informa que aquest divendres no hi haurà mercat a Pineda Centre.