Pineda de Mar amplia el recorregut de la cavalcada de Reis que no tindrà parades

La comitiva reial sortirà a les 18 h del passeig Europa, a Poblenou, i recorrerà Les Creus, El Carme i Pineda Centre.

Demà dimecres 5 de gener arriben els Reis de l’Orient a Pineda de Mar amb la tradicional cavalcada pels carrers del municipi. Enguany, i després que l’any passat s’hagués de fer un format reduït de passejada reial, s’ha apostat per ampliar el recorregut de la comitiva reial i a més s’han eliminat les parades durant el recorregut.

D’aquesta manera la cavalcada s’iniciarà a les 18 h al passeig Europa, i després d’un recorregut per Poblenou, pujarà per la carretera nacional fins el Barri de les Creus. A partir d’allà la comitiva baixarà per l’avinguda Montserrat fins el carrer Barcelona i fins a la plaça d’Orient. Des d’allà s’enfilarà fins a la plaça del Carme i retrocedirà pel carrer Jaume I fins a plaça de les Mèlies, on SES Majestats faran l’últim tram fins a l’ajuntament de Pineda a peu. Podeu consultar tot el recorregut a www.nadalapineda.cat

Visites al barri de Poblenou, les Creus i el Carme

Aquest any els tres Reis de l’Orient es deixaran veure el mateix dia 5 al matí a diferents punts del municipi perquè tots els infants puguin fer-se fotos amb ells. En concret es podran visitar a la plaça de la Biblioteca (barri de Poblenou), a l’Església de les Creus (barri de les Creus) i plaça del Carme (el Carme) d’11 a 13 h. SES Majestats també pujaran a Can Carreras, al seu casal a les 16 h.

Mesures sanitàries

Davant la situació pandèmica actual, les autoritats sanitàries han imposat una sèrie de mesures que hauran de seguir totes les cavalcades. A banda de mantenir la distància interpersonal, totes les persones majors de 6 anys hauran de dur mascareta, i es recomana en infants d’entre 3 i 5 anys. No poden participar-hi persones amb símptomes de Covid-19, amb resultat positiu, pendents de resultat o aïllades per ser contactes estrets.