Pineda de Mar acull la XIX Copa de España de Lucha de Brazos

La competició es farà a L’Auditori de Pineda de Mar aquest dissabte 23 de novembre. Es preveu la participació de més de 100 lluitadors i lluitadores d’arreu de l’estat.

Aquest dissabte 23 de novembre L’Auditori de Pineda de Mar acollirà la XIX Copa d’España de Lucha de Brazos, campionat organitzat per l’Assocación Española de Lucha de Brazos amb la col·laboració del Club Esportiu de Lluita de Braços de Pineda de Mar i l’Ajuntament de Pineda. S’espera que l’esdeveniment serveixi per donar a conèixer aquest esport. Justament aquest any 2019 s’ha fundat el Club Esportiu de Lluita de Braços Pineda de Mar amb aquest objectiu.

Lucha Brazos

La competició començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 14 h, i a la tarda de les 16 a les 21 h. Entre els participants hi haurà el pinedenc Sergio Golobart, un dels màxims exponents a nivell nacional i internacional d’aquest esport i president del Club Esportiu de Lluita de Braços de Pineda des d’on s’ha treballat durament per dur la competició al municipi. Sergio Golobart confia en l’èxit d’aquesta competició en què s’espera i participin més de 100 lluitadors i lluitadores d’arreu d’Espanya: És la primera vegada que aquest campionat es realitza a Catalunya i convidem a tothom que vingui a conèixer aquest esport.

Lucha de brazos Pineda

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Pineda, Jorge Torres, ha destacat la importància d’acollir una competició esportiva de nivell estatal al municipi, com també ha valorat l’esforç del Club Esportiu de Lluita de Braços de Pineda de portar la competició a Pineda: és un clar exemple de l’aposta de l’Ajuntament per l’esport i de la implicació amb les entitats esportives del municipi.