Pineda amb La Marató supera el repte de recaptar 8000 € per a les malalties minoritàries

Fins ara, entitats, associacions, empreses i persones a títol individual sumen 8.642€.

Després de comptabilitzar totes les donacions, Pineda amb La Marató ha superat el repte que s’havia fixat d’arribar als 8.000€ per a la investigació de les malalties minoritàries. Enguany s’havia proposat que totes les entitats participants de Pineda fessin les seves aportacions a través del repte conjunt obert a la plataforma migranodearena.es. A dia d’avui, i un cop entrades la majoria d’aportacions, la suma assolida arriba als 8.642€

La majoria de donacions es van realitzar el 15 de desembre, dia de La Marató de TV3 i també jornada en què a Pineda de Mar es va celebrar la clàssica matinal per La Marató amb una sèrie d’activitats encaminades a recaptar fons. Durant les setmanes prèvies i posteriors també es van realitzar actes per part d’entitats, associacions, món educatiu i també del teixit empresarial.

La regidora de Participació Ciutadana Verònica Rebollo valora la participació d’entitats, associacions, escoles, restauradors, persones a títol individual,... La valoració és molt positiva i aquest any hi tornarem.

Encara es poden fer donacions al repte de Pineda amb La Marató entrant a:

https://www.migranodearena.org/reto/20825/pineda-de-mar-amb-la-marato-de-tv3