Obren el Baby Center i el Mini Beach Club, els espais infantils per a nadons i nens i nenes de fins a 12 anys a la platja dels Pescadors

Pineda de Mar recupera des d’aquest dissabte els dos equipaments oberts i gratuïts per a totes les famílies. El Baby Center compta amb equipaments com trones, microones, nevera i espai per l’alletament. A banda, en els dos equipaments s’hi realitzen activitats gratuïtes per a tots els infants en diversos idiomes.

La platja dels Pescadors de Pineda de Mar torna a acollir aquest any el Baby Center i el Mini Beach Club, els dos equipaments turístics destinats a famílies amb nadons i infants de fins a 12 anys. Des d’aquest dissabte tant les famílies del municipi com els turistes que visitin Pineda podran gaudir de forma gratuïta d’aquests dos espais. El canvi d’ubicació dels equipaments coincideix amb l’entrada en funcionament del tram de platja saludable sense fum.

El Baby Center és un espai infantil per a nadons i infants de fins a 6 anys. Les famílies hi trobaran un seguit de serveis per fer més còmode la seva estada a la platja: canviadors, trones, microones, nevera per deixar tàpers, rentamans, llitets i sofà per a l’alletament. També s’hi fan tallers pels més menuts, com contes o manualitats i tot en diversos idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

Per la seva banda el Mini Beach Club és un espai dirigit a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys on s’hi realitzen tallers educatius relacionats amb el mar i l’estiu. També s’organitzen activitats diverses i jocs d’aigua. Com el Baby Center, aquestes activitats es realitzen durant tot el dia i en diferents idiomes com el català, el castellà, l’anglès, el francès, l’alemany i el rus.