Nous reptes i propostes per a la Fira d'Entitats

Els dies 28 i 29 de maig, després de dos anys sense poder celebrar-se, torna una renovada Fira d'Entitats amb noves propostes generades a partir d'un procés participatiu.

El 2022 serà un any important per a la Fira d'Entitats. Després de dos anys sense poder celebrar la trobada d'entitats del municipi per culpa de la situació epidemiològica, per fi se'n podrà tornar a gaudir. Serà els dies 28 i 29 de maig a Plaça Espanya i Plaça de les Mèlies, on s'acollirà entitats arrelades Pineda de Mar i amb presència a l'Alt Maresme. Des de diferents àmbits, algunes centrades en el camp social, d'altres en l'esportiu o cultural, totes elles tenen en comú els valors de treball voluntari per a la millora de la comunitat.

Amb la idea de potenciar l'esdeveniment, durant els mesos previs a aquesta edició s'ha plantejat un procés participatiu obert amb el que recollir noves propostes i afrontar nous reptes que facin créixer les oportunitats de la fira. A les diverses reunions convocades s'hi han tracat temes que han permès definir objectius, tractar la metodologia a seguir i establir nous continguts que connectin amb la població del municipi. El procés no està tancat encara, i continuarà un cop finalitzada la fira per tal de seguir millorant l'experiència en futures edicions. 

Noves propostes

Per aquesta edició podrem gaudir d'un acte festiu i d'un acte infantil. Dissabte 28, a les 20.15h, ballarem amb la música del grup la Brand New Band. El diumenge a les 12h, la companyia Grimpallunes oferirà un espectacle infantil per als més petits. Finalment, al llarg de tot el matí de diumenge tindrà lloc la Trobada de Puntaires de Pineda de Mar, que acollirà randeres de tot Catalunya vinculades a aquest antic ofici. 

Galeria d'imatges