L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, inaugura la 29ª edició de les Jornades del bacallà de Pineda

· Es podran degustar plats de bacallà, des del 25 de març fins el 2 d’abril, elaborats en una dotzena de restaurants del municipi

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha presidit aquest divendres 25 de març la inauguració de la vintinovena edició de les Jornades del bacallà de Pineda de Mar, que es duran a terme fins el proper dia 2 d'abril. L'acte s'ha celebrat al restaurant can Formiga, un dels pioners d'aquest esdeveniment, i han acompanyat l'alcalde les regidores i els regidors de l’Ajuntament, i el president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Joaquím Arnó.

Les Jornades del Bacallà compten amb la participació de dotze restaurants del municipi que tindran a la seva carta diferents plats cuinats amb el bacallà com a protagonista, i elaboraran una àmplia oferta gastronòmica de gran qualitat, que es podrà degustar al llarg d’aquests dies en els àpats de migdia i de nit.

Les possibilitats gastronòmiques que ofereix el bacallà són infinites: bacallà confitat amb crema de pèsols, bacallà amb "mojopicón" de maduixes, bacallà micuit, a la mel, a l'ajoarriero, a la monistrolenca, a la mussolina d'all, amb tempura.

Aquesta és una molt bona oportunitat, segons ha dit l'alcalde, per gaudir de la gastronomia local i potenciar les tradicions de la nostra vila.

Galeria d'imatges