L'Ajuntament de Pineda signa sis convenis amb comerços locals per la compra de portàtils subvencionats per a estudiants.

• Es tracta dels establiments als qual les persones beneficiàries de les beques per a la compra de portàtils s’hauran de dirigir per adquirir-los. • A principis de setembre les famílies que han obtingut la subvenció rebran per carta certificada un xec per la compra de portàtils o chromebook.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha signat aquest matí un conveni de col•laboració amb sis comerços del municipi per la compra d’ordinadors portàtils subvencionats. Es tracta de sis establiments de Pineda als quals, les persones que hagin estat beneficiàries d’una beca per la compra de portàtils i tauletes per a estudiants, podran dirigir-se a comprar un d'’aquests dispositius.

Els establiments que han signat aquest conveni són Samatechnics, Custom Modding, Nualart Martí, Centre de Programació Insert Soft, Electrodomèstics Àngel Pera i Informàtica Varela.

Beques per a la compra d’ordinadors por a estudiants
El passat mes de juliol, l’Ajuntament de Pineda de Mar va convocar una nova beca per a la compra d’ordinadors portàtils i chromebooks aquelles famílies del municipi amb joves estudiants (6 a 20 anys i matriculats en estudis obligatoris i postobligatoris). Aquesta nova subvenció aplicava per primera vegada la tarificació social, de manera que la quantitat de beca concedida variava en funció de la renta familiar.

En total s’han atorgat 514 beques, que seran notificades per correu certificat a partir de principis de setembre. En aquest correu les famílies trobaran un xec per valor de la beca el qual podran gastar als establiments indicats en un ordinador portàtil o chromebook amb les característiques tècniques que determinaven les bases de la subvenció.