L'Ajuntament aprova el pressupost 2022 cobrint tota la despesa social i sense apujar els impostos

Hi ha un notable increment de les inversions destinat a millores de la via pública, la seguretat i l'educació.

Amb un total de 38.747.055,88 euros, el Ple Municipal de Pineda de Mar ha aprovat el pressupost de 2022, amb els vots a favor del grup municipal de PSC, l'abstenció de En Marxa-JXCat, i els vots en contra d'ERC i de Pineda en Comú.

Per aquest exercici de 2022 el Govern Muninipal de Pineda ha qualificat el pressupost aprovat de «social» i basat en el principi de prudència. El regidor d'hisenda, Javier Aguirre va destacar que es "manté la despesa social, l'aposta pels serveis de qualitat a les persones i la inversió per l'economia local, sense pujar impostos ni les taxes, així com tampoc la pressió fiscal".

El pressupost de 2022 també reflecteix la voluntat del Govern Local de millorar l'espai public, la seguretat al municipi, la neteja, i tot el ventall de la la cartera de serveis, amb atenció especial a l'educació i a l'atenció a les persones".

En relació a les inversions, Javier Aguirre va destacar l'asfaltat de carrers i el pla de voreres. La millora en l'enllumenat públic, la senyalètica, marquesines, i d'altres inversions que estan programades als diferents barris del municipi complementen els diners que l'Ajuntament de Pineda destinarà al pla de millora de carrers i places.  També hi haurà inversions en l'ampliació de contenidors de reciclatge i brossa per incrementar el percentatge de la recollida selectiva i d'aquesta manera acostar Pineda als objectius marcats per la UE en aquesta matèria. El Govern Local també ha anunciat que per aquest 2022 es posarà en marxa la nova oficina de tramitació del DNI i passaport. Així mateix el regidor d'hisenda va explicar que enguany en matèria de seguretat hi haurà l'ampliació de la inversió amb la compra de més càmeres de vigilància al municipi.

Galeria d'imatges