La Setmana Sense Fum arriba a Pineda de Mar

Les activitats es desenvoluparan entre 25 de maig i el 3 de juny. Sota el lema «Millor el moviment que no el fum o el vapeig», la Setmana sense Fum ve impulsada per l’Agència de la Salut Pública.

Pineda de Mar participarà un any més de la Setmana Sense Fum, una iniciativa promoguda des de l’Agència de la Salut Pública, que aquest any arriba a la seva vint-i-quatrena edició. L’objectiu és reduir el percentatge de població fumadora i sensibilitzar a pinedenques i pinedencs dels efectes nocius del tabac en la salut individual i col·lectiva, a més de donar a conèixer els espais lliures de fum que ja existeixen al municipi.

Les activitats començaran el dijous 25 de maig i acabaran el dissabte 3 de juny. En el disseny del programa hi ha treballat de manera conjunta la Regidoria de Salut de l’Ajuntament, l’Agència de Salut Pública de Catalunya, l’Àrea Bàsica de Salut i les Farmàcies de Pineda.

Entre les activitats organitzades en destaquen els tallers realitzats a les aules de 6è de Primària de les diferents escoles del municipi i la recollida de burilles que tindrà lloc el 3 de juny amb punt de partida a Plaça Mèlies.