La segona fase de càmeres de vigilància de Pineda inclourà càmeres lectores de matrícules

Les càmeres de lectura de matrícula es col·locaran a les entrades de Pineda. També s’ampliarà el conjunt de dispositius de videovigilància als carrers i places de Pineda.

L’ajuntament de Pineda de Mar ja prepara la segona fase de desplegament de càmeres de videovigilància al municipi. Una vegada han entrat en funcionament els 8 primers dispositius als carrers de Pineda, els següents que s’instal·laran serviran per controlar els accessos al municipi amb unes càmeres especials de lectura de matrícules. Es col·locaran a les dues entrades principals del municipi per la nacional, en el límit amb els municipis de Calella i Santa Susanna.

A banda d’aquests, també s’ampliarà el ventall de càmeres de videovigilància que es col·locaran als carrers i places de Pineda per actuar davant de possibles delictes i de fets incívics. Es preveu instal·lar altres punts de vigilància com els que ja funcionen al barri de Poblenou, als voltants de l’estació de tren i en un altre punt de Pineda Centre. La previsió és que es pugui licitar la compra de càmeres abans de finalitzar aquest 2021, i s’instal·lin a principis del proper any.

Primeres càmeres de videovigilància

Des de fa unes setmanes ja estan en funcionament les primeres càmeres de videovigilància a diferents punts del municipi: a plaça Espanya, plaça de les Mèlies i plaça de la Biblioteca i al barri del Carme.