La nova gespa del Camp de futbol de Can Xaubet s’inaugura aquest dissabte amb una jornada molt especial

Aquest dissabte 28 de setembre hi ha programada una jornada de futbol per a celebrar la reobertura del Camp de Futbol de Can Xaubet, després d’haver estat cinc setmanes en obres per canviar-hi la gespa.

Aquest dissabte 28 de setembre hi ha programada una jornada de futbol per a celebrar la reobertura del Camp de Futbol de Can Xaubet, després d’haver estat cinc setmanes en obres. Durant aquest temps s’han fet diferents actuacions per substituir la gespa artificial del camp. Abans de la col·locació de la nova gespa s’ha millorat la planimetria del terreny de joc i s’han construït dues rases subterrànies a cada fons del camp per evitar que les arrels dels arbres de la perifèria entrin dins l’àrea de joc.

La jornada de celebració comptarà amb la disputa de dos partits amistosos: a les 10 h Club Pineda de Mar FS (infantil masculí) – RCD Espanyol (infantil femení); a les 12 h Aqua Hotel FC – FC Barcelona (categoria prebenjamí).

Tots els nens i nenes assistents al camp de futbol rebran un obsequi commemoratiu i participaran en el sorteig de diferents regals.

Les obres de substitució de la gespa del camp de futbol es van adjudicar a l’empresa Fieldturf Poligras per un import de 197.523,92 €. La durabilitat d’aquest tipus de gespa és d’entre 8 i 10 anys.

Galeria d'imatges