La Hermandad del Rocío i la A.C. Mare de Deu dels Dolors i el Crist Jacent organitzen la campanya de recollida d’aliments i joguines

Tots els aliments i joguines recollides aniran destinades a Creu Roja Pineda i Càritas Pineda i Poblenou, per a famílies necessitades del municipi.

La Hermandad Nuestra Señora del Rocio de Pineda i l'A.C. Mare de Deu dels Dolors i el Crist Jacent organitzen, en col·laboració amb l’ajuntament de Pineda, la recollida d’aliments i joguines a benefici de Creu Roja Pineda, Càritas Pineda i Càritas Poblenou. Enguany és indispensable la col·laboració i la solidaritat de més gent per poder arribar a totes les famílies amb necessitats del municipi. Les conseqüències econòmiques que ha provocat la Covid-19 fa que hagin augmentat de forma considerable les persones que es veuen obligades a acudir a Creu Roja i Càritas per obtenir productes d’alimentació i higiene. Sense l’ajuda d’aquestes entitats, a més, molts dels infants d’aquestes famílies no tindrien cap joguina per Nadal.


Més formes de col·laborar

Gràcies a la Hermandad i a la Cofradía i als seus voluntaris, als establiments col·laboradors i als diferents punts de recollida, aquest any col·laborar serà molt més fàcil i amb diverses opcions:

  • Punts de recollida fixes d’aliments i joguines: a banda dels punts habituals de recollida (Ràdio Pineda, Complex Esportiu Can Xaubet i Centre Cívic Poblenou) aquests anys es sumaran com a punts fixes de recollida molts establiments comercials del municipi. Aquests punts es podran consultar a mesura que s’hi vagin adherint a través de la web www.pinedademar.cat/nadal 

  • Punts mòbils de recollida: per acostar la campanya a la ciutadania, els dies 11, 12, 18 i 19 de desembre s’instal·laran carpes de recollida amb voluntaris en diferents punts del municipi: plaça Espanya, barri de les Creus (davant del Condis), plaça del Carme, plaça Nova de Poblenou i avda. Hispanitat amb carrer Europa. L’horari de recollida serà de 16.30 a 20.30 h els divendres 11 i 18 de desembre, i els matins de 9.30 a 14 h dels dissabtes 12 i 19 de desembre.

  •  Fent la teva aportació econòmica: una nova forma de participació de la campanya serà fent directament una aportació econòmica que servirà per comprar aliments i joguines. Es pot fer directament l’aportació a través del número de compte ES77 0081 0136 8700 01 489251 i també a través de Bizum al número 641502545.

  • Recollida a casa: per a persones que es troben confinades o bé que no es poden moure de casa, la Hermandad i la Cofraa han mobilitzat als seus voluntaris i voluntàries per acudir a domicili a recollir les donacions. Les persones interessades només hauran de trucar al 641502545.

Entitats, associacions i empreses

Si alguna entitat o associació vol col·laborar organitzant alguna activitat a benefici de la campanya pot posar-se en contacte amb els responsables de la Hermandad (Sergio Medel 679531824) i la Cofraa (Jordi Pinilla 620239509).

La crida també està oberta a empreses. Si vols que el teu establiment sigui punt de recollida fixa d’aliments i joguines pots posar-te en contacte amb el Centre Innova al 937671560 ext. 4300.