La biblioteca Manuel Serra i Moret s’afegeix als equipaments reconeguts com Punts d’Informació Turística del Maresme

El certificat reconeix equipaments i serveis públics o privats que ofereixen atenció, informació i orientació al turista.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha fet entrega dels diplomes que certifiquen els serveis municipals i les empreses de la comarca com a Punts d’Informació Turística del Maresme. En el cas de Pineda de Mar, ha renovat els certificats que ja tenien l’Oficina de Turisme, el Baby Center i també l’establiment de el càmping Bellsol. El municipi també ha afegit un nou equipament municipal que assoleix aquesta certificació: la Biblioteca Manuel Serra i Moret. D’aquesta manera es reconeix l’atenció, informació i orientació que ofereix la biblioteca de cares al turista que ve a visitar la comarca del Maresme.

La regidora de turisme, Sònia Moraleda, i la directora de la biblioteca Manuel Serra i Moret Juana de Haro.

El projecte PIT’S – Punts d’Informació Turística, és un projecte que neix de l’Oficina Tècnica de Turisme, de Gerència de la Diputació de Barcelona i que és coordinat al Maresme pel Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. L’objectiu general del projecte és dotar a les comarques de la província de Barcelona d’un major nombre de punts d’informació turística, ja siguin entitats públiques o equipaments i serveis turístics privats, que ajudin a complementar el servei d’atenció al turista i disposin d’eines per informar, orientar i acompanyar al visitant en la seva estada.