La 2a edició de la «Cursa de la Dona» es celebrarà el 10 de març

Les inscripcions es poden completar virtualment fins el dimecres 6 de març i, en cas que sobrin dorsals, se’n podrà comprar el mateix dia. El recorregut serà de 5 quilòmetres, amb punt de sortida i d’arribada a Can Xaubet, havent recorregut el Passeig Marítim.

Tot a punt per a una nova edició de la «Cursa de la Dona». Organitzada des de l’Ajuntament de Pineda i Gesport, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i Agbar, la segona edició es celebrarà el proper diumenge 10 de març. El punt de partida serà Can Xaubet, on es realitzarà un escalfament i activitats prèvies a la cursa, que donarà el tret de sortida a les 10.00h del matí.

L’organització confia en repetir l’èxit de la primera edició, superant les 1.200 persones inscrites. En aquest sentit, es recorda que les inscripcions estaran obertes fins el dimecres 6 de març a un cost de tres euros, i que es podran adquirir a través del web de Gesport. Les inscripcions inclouen una samarreta de regal commemorativa, un entrepà, fruita i l’assegurança per a cada participant. Els dorsals es podran recollir el dissabte 9 de març de 16.00 a 19.00h a Can Xaubet o el mateix dia de la cursa a partir de l’obertura de portes (08.30h).

Recorregut de 5 quilòmetres

Enguany, el recorregut traçat serà de cinc quilòmetres, que es podran fer corrent o caminant. L’inici i l’arribada seran a Can Xaubet, passant per Passeig Marítim. Les inscripcions son obertes a tothom, sense importar gènere ni edat, però els menors de 12 anys caldrà que vagin acompanyats d’un adult.