L’Ajuntament de Pineda distribueix domiciliàriament les targetes moneder de les beques menjador

En total es repartiran 595 targetes moneder per la compra d’aliments a aquelles famílies beneficiàries de beques menjador.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ha començat el repartiment de les targetes moneder per a les famílies beneficiàries de les beques menjador. Aquest repartiment es fa domicili a domicili per part dels conserges d’educació, esports i notificador de l’ajuntament, per evitar el desplaçament de les famílies i prenent totes les mesures de seguretat dictades aquests dies.

En total es repartiran 595 targetes moneder dotades cadascuna d’elles amb 40 € per infant beneficiari d’una beca menjador. El departament d’Educació anirà recarregant la targeta a mesura que vagin passant els dies si s’allarga la situació, així que s’han de conservar les targetes.

L’import de les targetes es pot gastar només en alimentació i en una sèrie d’establiments prefixats. Totes aquestes i altres instruccions es reparteixen en el moment que s’entrega la targeta a la família. L’entrega s’allargarà un parell de dies. La persona encarregada de fer-la tocarà al timbre de la casa o a l'intèrfon per avisar d’aquesta entrega i la deixarà a la bústia. En aquells casos que no es trobi a la persona en el seu domicili, es farà un segon repartiment en un altre moment del dia o l’endemà.