L’Ajuntament de Pineda de Mar engega una borsa de voluntariat per atendre als afectats pel virus Covid-19

Ja es poden enviar sol·licituds per ser persona voluntària o assistida. Les tasques a realitzar pel voluntariat seran concretes i en casos puntuals, garantint sempre la seguretat de les dues parts.

La Regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Pineda de Mar ha posat en marxa una borsa de voluntaris i voluntàries per atendre a les necessitats que puguin sorgir de la situació d’emergència provocada pel virus Covid-19. Aquest voluntariat, coordinat pels Serveis Socials de l’ajuntament, realitzaran tasques socials com ara la recollida de menjar i medicaments a farmàcies per dur a persones que es troben confinades entre altres tasques que puguin sorgir.

El treball dels voluntaris i voluntàries en cap cas serà sanitari o per atendre situacions d’emergències. Aquestes situacions ja es troben cobertes pel serveis sanitaris i pels serveis socials de l’Ajuntament de Pineda. Es tracta d’accions concretes per casos puntuals en què es troben persones que ara mateix no se’ls recomana sortir de casa.

Per garantir la seguretat, cada persona voluntària anirà sola a fer el servei i amb les mesures sanitàries adequades: mascareta, guants i una credencial identificativa. El personal voluntari no podrà accedir als domicilis particulars i sempre mantindrà les distancies socials de seguretat.

Les inscripcions a la borsa de voluntariat i als sol·licitants d’ajuda ja estan obertes mitjançant un formulari web que podeu trobar al web:

www.pinedademar.cat/coronavirus-voluntariat