L’Ajuntament de Pineda anima a la ciutadania a «il·luminar el Nadal»

La il·luminació de Nadal de Pineda s’ha col·locat en els principals carrers i avingudes i eixos comercials. Enguany no hi haurà acte d’encesa oficial per tal d’evitar aglomeracions.

L’Ajuntament de Pineda de Mar ja té enllestida la il·luminació de Nadal d’enguany. Els elements decoratius seran similars a l’any anterior, tot i que s’ampliaran algunes zones de llums. A partir de divendres 4 de desembre els carrers i avingudes principals del municipi, així com els eixos comercials de Pineda Centre i Poblenou quedaran il·luminats. També s’han instal·lat i decorat arbres tant naturals com lluminosos. Es troben situats a plaça Catalunya, plaça Espanya, plaça del Carme, plaça de la Pagesia, passeig Europa, avinguda Hispanitat, plaça Nova i la Nacional.

A causa de l’actual situació sanitària, aquest any no es podrà fer acte d’encesa a plaça Catalunya. Per aquest motiu l’ajuntament de Pineda de Mar vol animar als veïns i veïnes del municipi a il·luminar i decorar els seus balcons i finestres, També de negocis i aparadors de comerços. Amb la campanya «Il·lumina el teu balcó» es busca que la il·lusió del Nadal arribi fins a l’últim racó de Pineda en aquest any tan complicat per a tothom.