L’agenda «Viu l’estiu a Pineda!» recull les activitats al municipi dels mesos de juliol i agost

• Presentada per separat, l’agenda de juliol recull una cinquantena d’activitats i la d’agost es publicarà a finals del mes vinent • Les propostes estan dirigides a tots els públics i tenen per objectiu dinamitzar els mesos d’estiu a persones residents i visitants


L’Ajuntament de Pineda
ha engegat la campanya «Viu l’estiu a Pineda». Publicada en format agenda durant els mesos de juliol i agost, la campanya recull les activitats programades al municipi durant la temporada d’estiu.

Les propostes s’elaboren amb l’objectiu de dinamitzar l’estada a Pineda tant de persones residents com de visitants, oferint activitats per a tots els públics, i per gaudir-ne a l’aire lliure i a diferents equipaments municipals com la Biblioteca M. Serra i Moret, la Biblioteca Poblenou, el Centre Cívic o l’Espai-Jove Can Jalpí.

L’agenda també recull les dates de les festes dels barris, que durant el mes de juliol seran les de Can Pelai (dissabte 6), del Carrer Ponent (dissabte 6), del Carme (del divendres 12 al diumenge 14), la Revetlla Popular de Can Feliu de Manola i Santa Anna (dissabte 20), les del Barri de les Creus (del divendres 19 al diumenge 21), les de Pinemar (dissabte 27) i, finalment, les de Can Cornet (del divendres 26 al diumenge 28).

Galeria d'imatges