José Sacristán obrirà la temporada de tardor de L'Auditori

El reconegut actor madrileny recupera l'obra de Miguel Delibes, «Señora de rojo sobre fondo gris», situada en el context de la transició espanyola. «Les bones intencions», de Miriam Iscla i Joan Negrié, és una altra de les peces destacades d'aquesta programació que també inclou dues propostes familiars i un concert

"Tornar a Delibes és no deixar d'aprendre a mirar". Així de convençut es mostra José Sacristán del valor de la seva última proposta teatral, que el proper 8 d'octubre obrirà la temporada de tardor de L'Auditori. Amb «Señora de rojo sobre fondo gris» l'actor recupera una història d’amor en camí desenfrenat cap a la mort, situat en aquella Espanya de trets inequívocs, que ens parla de la felicitat i de la seva pèrdua fins arribar a la intimitat de cada ésser humà i la seva emoció.

Pel públic familiar s’han programat dos espectacles. «Joc de cadires» (30 d'octubre) de la companyia Cal Teatre, que juga a reflexionar sobre la posició i com la perspectiva de cadascú està condicionada per la seva situació. «En Joan sense por i la casa encantada» (11 desembre) de La Roda Produccions és un musical on la familia Martín passarà un cap de setmana a una casa encantada per a que el fill petit Joan descobreixi com afrontar la por. 

«Smokin' Blues» (19 de novembre) és una banda liderada pel pinedenc Lluís Navarro "Nano", finalista de La Voz Sènior 2022, que ens oferirà un concert interpretant clàssics del blues com Muddy Waters, B. B King o Howlin Wolf. Finalment, «Les bones intencions» (6 de novembre) de Miriam Iscla i Joan Negrié, és una història en to de comèdia sobre dos personatges que es pregunten com han arribat on han arribat.

Entrades a la venda 

Les entrades de la nova temporada de L’Auditori de Pineda de Mar es posaran a la venda a través de la web www.auditoripineda.cat, a partir del dia de Sant Joan i també a Can Comas (plaça Catalunya 3, Pineda de Mar), de dilluns a divendres de 9 a 14 h. Les persones titulars del carnet «Amics de L’Auditori» obtindran descomptes. La targeta es pot demanar gratuïtament a Can Comas.