Fira Sud celebrarà l’edició de 2024 els dies 20 i 21 d’abril

El programa de la fira, dissenyat juntament amb entitats municipals, proposa actuacions musicals, de ball i activitats per a infants. L’escenari per a les actuacions estarà ubicat a Cal Vedat, des d’on es podrà gaudir dels espectacles a diferents hores del dia.

Fira Sud presenta l’edició de 2024 amb una vintena de propostes musicals, de ball i familiars. La fira d’enguany es celebrarà els dies 20 i 21 d’abril, seguint un programa dissenyat juntament amb entitats veïnals de Poblenou com: Gent de Pineda, Sons of Poblenou, ACA Hermandad Ntra. Sra. del Rocío de Pineda de Mar, AC Ntra. Sra. dels Dolors i Crist Jacent, AAVV Unió de Poblenou i l’Associació Art x Art.

Els espectacles es podran seguir des de Cal Vedat, on s’ubicarà l’escenari per a unes actuacions que començaran dissabte al migdia, amb New George, Luis Flores, Pedro Salazar i Juan Aguilar, Lorena Alma Flamenca, el grup Sin Fronteras i el DJ Pau Murner fins entrada la matinada. Diumenge continuarà la festa amb D’RUMBAOS, Lucia Ubeda, i tancaran les celebracions Brenda i Carolina amb el seu concert a les 17h de la tarda. Entre concerts, també es podrà gaudir d’exhibició de balls a càrrec del Grup de Ball Mati i de la Hermandad Ntra. Sra. del Rocío.

Activitats per a infants

A més d’actuacions, la Fira oferirà espais de jocs, tallers i entreteniment per a infants, amb propostes dissenyades per a totes les edats que amenitzin les dues jornades a tota la família.

Arxius adjunts